İstanbul Ticaret Üniversitesi akademisyenleri Dr. Nagehan Uca ve Dr. Mustafa Emre Civelek, Polonya’nın Rzeszow şehrinde düzenlenen modern dünyada güvenlik tehditlerini konu alan “3rd International Conference on Security Threats and Challenges of Modern World: Social and Cultural Dimension” isimli akademik konferansta üniversitemizi temsil etti. Akademisyenlerimiz konferansta dijitalleşme kaynaklı tehditleri anlattı.
25-26 Kasım tarihleri arasında Rzeszow University of Technology Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılan ve üniversitemizin de SAPTEY Ana Bilim Dalı Başkanlığının paydaş olduğu konferansın bilim kurulunda akademisyenlerimizden Dr. Sabri Öz de yer aldı. Konferansa Dr. Izabela Oleksiewicz başkanlık etti.
Dr. Mustafa Emre Civelek “Post-Dijital Ekosistemde Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Karşı Önlemler” başlıklı konuşmasında, yapay zeka konusunda yaşanan gelişmelerin insanlık için ne tür tehditler içerdiğini anlattı. En büyük sorunun dijitalleşmenin beraberinde getirdiği işsizlik olduğuna değinen Dr. Civelek, dijitalleşmenin gelecekte pek çok ekonomik ve sosyal soruna neden olacağına değindi.
Dr. Uca ise “Post-Dijital Ekosistemde Tedarik Zincirinin Dönüşümü” başlıklı konuşmasında tedarik zincirinde dijital dönüşümün önemini vurguladı.


