TR EN

Haberler

Çin İle Akademik Köprü

Çin’in finans ve iktisat alanında önde gelen kurumlarından biri olan Southwestern University of Finance and Economics’den bir heyet İstanbul Ticaret Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Southwestern Üniversitesi Rektörü Prof. Zongyi ZHANG başkanlığındaki heyette yer alan Rektör Yardımcısı Prof. Dan YANG, Mali İşler Departmanı Müdürü Prof. Lianghua LI, Uluslararası İşletme Departmanı Öğretim Görevlisi Prof. Dejun CAO  ve Uluslararası Değişim Programları ve İşbirliği Birimi Sorumlusu Ting LIANG, Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulhalim ZAİM tarafından kabul edildi.


İki üniversitenin tanıtım sunumlarının yapıldığı toplantıda, geleceğe dönük akademik işbirliği gerçekleştirilmesi amacıyla mutabakat zaptı imzalandı. Bu çerçevede önümüzdeki dönemde öğrenci ve öğretim görevlisi değişimi, çift diploma programı ile ortak akademik faaliyetler konusunda somut adım atılacak. Bu arada Ticaret Üniversitesi’nde 50’ye yakın Çinli öğrenci öğrenim görüyor.  



DİĞER Haberler

İstanbul Ticaret Üniversitesinin Paydaşları Arasında Yer Aldığı 6. Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali Başladı
5 Kasım 2026 İstanbul Ticaret Üniversitesi, Korkut Ata Film Festivali’nde Yönetmenleri ve Sanatseverleri Buluşturuyor
4 Kasım 2026 COP31’e Doğru Webinar Serisinin Kapanış Oturumunda “Döngüsel Kampüs” Projesi Tanıtıldı
4 Kasım 2026 İstanbul Ticaret Üniversitesinin Katkısıyla Üsküp’te Muhafazakârlığın Psikolojisi Tartışıldı
3 Kasım 2026 Erasmus Days Kapsamında Giden Öğrenci Oryantasyonu Gerçekleştirildi
2 Kasım 2026 Erasmusfest ile Uluslararası Kültürler Bir Araya Geldi
2 Kasım 2026 ‘Kültürel dışa açılma’ projesi, TEDA’da sıra yeni etaba geldi
2 Kasım 2026 COP31’e Doğru Webinar Serisinde İklim Finansmanı ve Ticaret Ele Alındı
28 Ekim 2026 Avrupa’da Finale Kalan MİYLOW’a Türkiye’den Ödül
27 Ekim 2026 İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden 6 Öğrenci Topluluğu MTKB Platformu’na Kabul Edildi
27 Ekim 2026
WhatsApp Memnuniyet Yönetim Sistemi