Bulunduğu şehre göre mi üniversitemi seçsem? Bölüme göre mi? Ailem, rehberlik uzmanı, arkadaşlarım hepsi farklı bir öneride bulunuyor. Peki ben kimi dinlemeliyim? Kalbimin sesini duyamıyorum, ne yapmalıyım?
Üniversite adaylarına tanıdık gelen bu sorulara Tercih Günleri kapsamında üniversitemizin konuğu olan Görkem İldaş ile cevap aramak için sizi 27 Temmuz Cuma günü saat 14:00’da Eminönü Kampüsümüze bekliyoruz.
Görkem İldaş hakkında
2008 yılından itibaren, akademisyenler, öğrenciler, iş ve sanat dünyasının başarılı isimlerini bir araya getiren Üniversite Medya programını hazırlayıp sunuyor. Üniversitelerin mütevelli heyeti başkanları, rektörleri ve akademisyenlerini izleyicilerle buluşturan bu program; hayata hazırlanan gençlere hem akademik hem de mezuniyet sonrası kariyerleri için kılavuzluk ediyor. 4 yılda 400’e yakın programla gençleri kucaklayan programın aldığı çok sayıda ödül bulunuyor. Skytürk, Habertürk, Bloomberg HT’de yayınlanan Üniversite Medya programı iki yıldır yayın hayatına Show Tv'de devam ediyor.
Yüksek lisans tezini İstanbul Üniversitesi’nde “Temel Koçluk Becerileri ve Koçluk Uygulamaları” üzerine yapan Görkem İldaş, aynı üniversitenin Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde doktora çalışmalarına devam ediyor. Akademik makaleleriyle çeşitli kitaplarda yer alan İldaş, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü’nde iki yıldır öğretim üyesi olarak görev yapıyor.