İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

İngilizce Hazırlık Okulu İngilizce Yeterlilik Sınavı Hk.

Değerli Öğrencilerimiz;
07 Haziran 2024 Cuma günü saat 10:00’ da İngilizce Yeterlilik Sınavımız olacaktır.
Gerçekleşecek İngilizce Yeterlilik Sınavına A2 kurunda olan hazırlık öğrencilerimizden kur sonu notu 80 ve üzeri olanlar katılabilecektir. B1 kurunda olan tüm öğrenciler sınava katılabilirler. B2 kurunda olup kur sonunda başarısız olan öğrenciler sınava katılabilirler.
Devamsızlıktan kalan öğrenciler İngilizce Yeterlilik Sınavına giremezler. Sınav yerleriniz İngilizce Hazırlık Koordinatörlüğündeki panoda yazacaktır.
Kayıt dondurma yapıp yeterlilik sınavına girecek olan öğrencilerimizin yapmış olduğu ödemenin dekontu ile sınavdan 15 dakika önce koordinatörlüğe uğraması gerekmektedir.