İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

İstanbul Kalkınma Ajansı Kış Staj Duyurusu

Mezun durumda ve zorunlu stajını yapmamış öğrencilere duyurulur!

İstanbul Kalkınma Ajansı bünyesinde kış dönemi zorunlu stajını yapmak isteyen öğrencilerimiz 11 Aralık 2014 tarihine kadar CV’lerini cv@ticaret.edu.tr adresine göndermeleri, aşağıda belirtilen belgeleri ise İstanbul Kalkınma Ajansı’na şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

1. Zorunlu Staj Yapılması Gerektiğine Dair Üniversiteden Alınacak Belge

2. Öğrenci Belgesi

3. Okul Tarafından Onaylı Ders Programı ve Transkript

4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5. Resimli Özgeçmiş

6. Staj Yapılmak istenilen Konuya ve Tarihlere İlişkin Açıklayıcı Bir Niyet Mektubu

Staj programına katılmaya hak kazanan başvuru sahipleri 17 Aralık 2014 tarihinde İstanbul Kalkınma Ajansı internet sitesinden duyurulacaktır.

Stajyerlere, staj dönemi sonrasında İstanbul Kalkınma Ajansı Staj Programı Katılım Belgesi verilecektir.

Başvuru İçin Adres Bilgileri: EGS Business Park Blokları B2 Blok Kat:16 Yeşilköy 34149 Bakırköy / İstanbul – +90 (212) 468 34 00

Kariyer Planlama Merkezi Müdürlüğü

444 0 413 #4462 #4469