Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından organize edilen Küresel Isınma Kurultayı’nın altıncısı
14 Mayıs 2014, Çarşamba
günü, 10:00-18:00 saatleri arasında üniversitemizin Sütlüce yerleşkesi konferans salonunda düzenlenecektir.
Kurultayın ilk bölümünde “İklim Değişikliğine Medya Nasıl Bakıyor’’ konulu panel düzenlenirken; oturumların ana konuları "Verimli Enerji ve Alternatif Yöntemler" ve "Yerel Yönetimler Küresel Isınma ile İlgili Neler Yapıyor?" olacak.
İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve diğer üniversitelerin çevre kulüplerinden öğrencilerin de katılacağı etkinlikte, gençlere küresel ısınma gibi hayati bir konuda düşüncelerini dile getirme fırsatı verilecek.
TAV Havalimanları, PepsiCo Türkiye, Coca-Cola İçecek, İKMİB’in sponsor olduğu kurultayın medya sponsorluğunu Medya Takip Merkezi üstlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Enerji Verimliliği Derneği’nin de desteklediği Kurultay`a İstanbul Ticaret Üniversitesi ev sahipliği yapıyor.
