TR EN

Occupational Health and Safety Training

Pre-registrations of  60 graduate programs, which Istanbul Commerce University offered for the fall semester, end on Friday, August 29. Applications can be made online for the thesis and non-thesis master's degree programs as well as the doctorate programs in English and Turkish. "English Preparatory Program" which will be implemented this year will be a solution for the graduate students who lack English proficiency.

Graduate School of Social Sciences, Graduate School of Natural and Applied Sciences and Graduate School of Foreign Trade will offer new programs this year. At Graduate School of Social Sciences, doctorate programs in Public Relations and Advertising; at Graduate School of Natural and Applied Sciences, thesis and non-thesis master's programs in Interior Architecture, thesis and non-thesis master's programs in Cyber ​​Security, master’s and doctorate programs in Occupational Health and Safety; at Graduate School of Foreign Trade, master’s program in Global Marketing and Brand Management and doctorate program in International Trade will accept students for the first time.