TR EN

Haberler

Öğrencilerimizin talepleri yerine getirildi

Üniversitemizin öğrenci topluluk başkanları ve yardımcıları ile buluştuğumuz iftar yemeği sonrası Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. İsrafil Kuralay ve Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhamit Avşar’la çay sohbetinde buluşan öğrencilerimizin talepleri Ramazan Bayramı sonrası yerine getirildi. Odaların tadilat işlemleri tamamlanırken, spor ve sanat malzemelerinin de satın alım süreçleri başladı.

Ramazan ayında, üniversitemizdeki 52 öğrenci topluluğunun başkan ve başkan yardımcıları, mütevelli Heyet Başkanımız Dr. İsrafil Kuralay ve Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhamit Avşar ile özel bir iftar yemeğinde buluştu. Rektör yardımcılarımız, Genel Sekreterimiz ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımızın da hazır bulunduğu iftar yemeği sonrası çay sohbetinde öğrencilerimiz üniversitemizle ilgili talepleri ile görüş ve önerilerini üniversite yöneticilerimizle paylaştı.

SANAT VE SPOR MALZEMELERİ DE YENİLENECEK

Öğrencilerimizin topluluk odalarının iyileştirilmesi, spor malzemelerinin yenilenmesi, spor odalarındaki eksik ihtiyaçların karşılanması, sanat topluluklarımızın kullanmış oldukları ekipmanların değişimi gibi talepleri için Rektörümüz Prof. Dr. Avşar’ın talimatıyla, Ramazan Bayramı’nın hemen ardından ilgili daire başkanlıkları gerekli çalışmalarını tamamladı. Bayramdan sonra ilk olarak söz verildiği gibi topluluk odalarının boya ve tadilat işlemleri yapıldı ve odalar kullanıma hazır hale getirildi. Diğer taleplerin de satın alma, tedarik sürçleri başladı.

Öğrencilerimiz, üniversite yönetimiyle doğrudan iletişim kurarak ihtiyaçlarını dile getirebilmelerini ve sonuç alabilmelerini memnuniyet verici olarak niteledi.

MİMARLIK ÖĞRENCİLERİMİZ TASARLADI

Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhamit Avşar’ın çay sohbetinde öğrencilerimizle üniversitemizin öğrencilerimiz tarafından kullanılan sosyal alanları için yeni mimari projelerin yine Mimarlık Fakültesi Öğrencilerimiz tarafından hazırlandığını ve yeni döneme yetiştirilmesinin planlandığını da paylaşmıştı. Yeni düzenleme sonrası öğrencilerimiz daha modern ve kullanışlı sosyal alanlara kavuşacak.

 

DİĞER Haberler

İstanbul Ticaret Üniversitesinin Paydaşları Arasında Yer Aldığı 6. Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali Başladı
5 Kasım 2026 İstanbul Ticaret Üniversitesi, Korkut Ata Film Festivali’nde Yönetmenleri ve Sanatseverleri Buluşturuyor
4 Kasım 2026 COP31’e Doğru Webinar Serisinin Kapanış Oturumunda “Döngüsel Kampüs” Projesi Tanıtıldı
4 Kasım 2026 İstanbul Ticaret Üniversitesinin Katkısıyla Üsküp’te Muhafazakârlığın Psikolojisi Tartışıldı
3 Kasım 2026 Erasmus Days Kapsamında Giden Öğrenci Oryantasyonu Gerçekleştirildi
2 Kasım 2026 Erasmusfest ile Uluslararası Kültürler Bir Araya Geldi
2 Kasım 2026 ‘Kültürel dışa açılma’ projesi, TEDA’da sıra yeni etaba geldi
2 Kasım 2026 COP31’e Doğru Webinar Serisinde İklim Finansmanı ve Ticaret Ele Alındı
28 Ekim 2026 Avrupa’da Finale Kalan MİYLOW’a Türkiye’den Ödül
27 Ekim 2026 İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden 6 Öğrenci Topluluğu MTKB Platformu’na Kabul Edildi
27 Ekim 2026
WhatsApp Memnuniyet Yönetim Sistemi