TR EN

Haberler

Pelin Çift öğrencilerimize başarı sırlarını anlattı

İstanbul Ticaret Üniversitesi Kişisel Gelişim Kulübü, 05 Mayıs 2015 Salı günü Sütlüce Yerleşkemizde TRT televizyonunun beğenilen sunucusu Pelin Çift ile söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşiye öğrencilerin ilgisi yoğundu. Programda Pelin Çift; iş hayatına nasıl atıldığını, başarılı olmak için neler yapılması gerektiğini anlatarak şunları söyledi: “İş hayatına atılmakta tereddüt etmemelisiniz. Girişken olmak, çok geniş alanda farklı kaynaklardan beslenerek okumanız önemli. Özellikle kadınların medya dünyasında başarılı olması kolay olmuyor. Bunun için çok çalışmalı ve gayretli olmalısınız.”

Söyleşi şeklinde gerçekleşen programda öğrenciler Pelin Çift’e programa nasıl hazırlandığı, kriz durumlarında neler yaptığı, konuk seçimini nasıl yaptığı gibi pek çok soru yönelttiler. Çift, program öncesinde ciddi bir hazırlık evresi geçirdiğini kaydederek konu ve konuk seçiminde kendisinin belirleyici olduğunu ifade etti. 

Programda ayrıca Kişisel Gelişim Kulübü, Ünlü Sunucu Pelin Çift’e Yılın Başarılı Sunucusu ödülünü takdim etti. 06 Mayıs 2015 tarihli TRT Gündem Ötesi programında Pelin Çift üniversitemize ve kulübümüze yılın başarılı sunucu ödülü dolayısıyla teşekkür etti. 


DİĞER Haberler

İstanbul Ticaret Üniversitesinin Paydaşları Arasında Yer Aldığı 6. Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali Başladı
5 Kasım 2026 İstanbul Ticaret Üniversitesi, Korkut Ata Film Festivali’nde Yönetmenleri ve Sanatseverleri Buluşturuyor
4 Kasım 2026 COP31’e Doğru Webinar Serisinin Kapanış Oturumunda “Döngüsel Kampüs” Projesi Tanıtıldı
4 Kasım 2026 İstanbul Ticaret Üniversitesinin Katkısıyla Üsküp’te Muhafazakârlığın Psikolojisi Tartışıldı
3 Kasım 2026 Erasmus Days Kapsamında Giden Öğrenci Oryantasyonu Gerçekleştirildi
2 Kasım 2026 Erasmusfest ile Uluslararası Kültürler Bir Araya Geldi
2 Kasım 2026 ‘Kültürel dışa açılma’ projesi, TEDA’da sıra yeni etaba geldi
2 Kasım 2026 COP31’e Doğru Webinar Serisinde İklim Finansmanı ve Ticaret Ele Alındı
28 Ekim 2026 Avrupa’da Finale Kalan MİYLOW’a Türkiye’den Ödül
27 Ekim 2026 İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden 6 Öğrenci Topluluğu MTKB Platformu’na Kabul Edildi
27 Ekim 2026
WhatsApp Memnuniyet Yönetim Sistemi