TR EN

Etkinlikler

Tarih:
Saat:
Yer:

Yeni nesil pazarlamaya hazır mısınız?

Girişimcilik Kulübü, “Yeni nesil pazarlamaya hazır mısınız?” konulu bir konferans düzenliyor.

18 Kasım 2014, Salı günü saat 14:00'de Sütlüce Yerleşkesi Münazara Salonu’nda düzenlenen programa; TED ve İntel Tech Talks konuşmacısı Akan Abdula katılacak. Programda Abdula, girişimcilikte pazarlamanın önemi ve yeni nesil pazarlama anlayışı üzerinde duracak.

Akan Abdula'yı yakından tanıyalım

Üsküp, Makedonya’da doğan Akan Abdula, Bilkent Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu.

Abdula, Grey İstanbul reklam ajansında stratejik planlamadan sorumlu başkan yardımcılığı ve Grey Group Worldwide global strateji konseyi üyeliği yaptı. Buradaki görevinden sonra FutureBright ve Davranış Enstitüsü'nü kurdu.

Akan; Turkcell, Media Market, Migros, Garanti’nin de aralarında bulunduğu 35'in üzerinde markaya şahsen danışmanlık vermekte.

Kendisi ayrıca Reklam Özdenetim Kurulu üyeliği yapmıştır. Birkaç dönem Bahçeşehir Üniversitesi "How The Brain Decides" dersi hocalığı yaptıktan sonra, Bilgi Üniversitesi'nde Tüketici Davranışları dersini vermeye başladı. 


DİĞER Etkinlikler

Farkındalık Empati Semineri
2 Kasım 2026 Orhun Seminerleri 3 – Akademik Deneyim Paylaşımları
26 Ekim 2026 Orhun Seminerleri 2 – Öğrenci Buluşmaları
22 Ekim 2026 Dijital Proje ve Şantiye Yönetimi
21 Ekim 2026 Değişim Programları Koordinatörlüğü Yeni Yüz Açılışı
19 Ekim 2026 Meme Sağlığı ve Meme Kanseri Farkındalığı Semineri
19 Ekim 2026 Medeni, Borçlar ve Ticaret Kanunları’nın Kabulü’nün 100. Yılında Uluslararası Türk-İsviçre Borçlar ve Şirketler Hukuku Kongresi
13 Ekim 2026 Erasmus Fest
13 Ekim 2026 Orhun Seminerleri 1 – Eğiticilerin Eğitimi
13 Ekim 2026 Erasmus+ Giden Öğrenci Oryantasyon Toplantısı 2026-2027 Bahar Dönemi
12 Ekim 2026
WhatsApp Memnuniyet Yönetim Sistemi