İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

Gezer Grup firması iş dünyası ziyareti

Kariyer Planlama Merkezi, öğrencilerimizin mesleki kazanımlarını artırmak gayesi ile öğrencilerimizin bölümleriyle ilgili kurum, kuruluş ve firmalara “İş Dünyası Gezileri” adı altında ziyaretler gerçekleştirmektedir.

Bu çerçevede ilgili bölümlerde öğrenim gören öğrencilerimize yönelik, Gezer Grup firmasına bir ziyaret gerçekleştirecektir. Sektördeki iş imkânlarının anlatılacağı ve teorik bilgilerin uygulama safhası olan fabrika ziyareti 04 Aralık 2014 saat 14:00’de yapılacaktır. Bu ziyarete katılmak isteyen öğrencilerimizin Kariyer Planlama Merkezi’ne başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

• Kayıtlar kontenjan ile sınırlıdır.

Kariyer Planlama Merkezi Müdürlüğü

444 0 413 #3142 #4462