TR EN

TİCARET TTO’dan İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne ziyaret

İstanbul Ticaret Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TİCARET TTO) Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sezgin ve beraberindeki heyet İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne ziyaret gerçekleştirdi ve üniversitenin rektörü Prof. Dr. Yusuf Hakan Abacıoğlu ile görüştü.

İki üniversite arasında muhtemel işbirlikleri, ortak proje geliştirilmesi ve eğitim faaliyetlerinin konuşulduğu ziyarette İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Eren, Mali İşler Müdürü Muammer Sakar, İzmir Ekonomi TTO Müdürü Onur Kanyılmaz ve TTO ekibinden Pınar Özkılıç, Yağmur Büyükkurt Kahraman, Oya Gül Evcil ve Hamza Çınar da hazır bulundu.

Ziyarette İstanbul Ticaret Üniversitesi’ni ise TİCARET TTO Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sezgin’in yanısıra Mali İşler Daire Başkanı Necdet Kara, TTO Uzmanları Mehmet Özgür Yaran ve Beyza Küçük temsil etti.